zondag, maart 20, 2005

PSV kampioen.. (oud nieuws)

Ajax site: "Geen glans aan debuutwedstrijd Blind
Het doemscenario dat trainer Danny Blind in zijn debuutwedstrijd absoluut wilde vermijden, kwam toch uit. Tegen koploper PSV leed Ajax zijn grootste thuisnederlaag in de eredivisie in de geschiedenis. Met 0-4 was de ploeg van Guus Hiddink in de Amsterdam ArenA heer en meester."

PSV site:
"Hiddink: 'We hebben weinig kansen nodig'
Trainer Guus Hiddink was na afloop van Ajax-PSV (0-4) een tevreden man. Hij roemde vooral de tactische discipline van zijn ploeg: "We stonden goed en gaven weinig weg. We hebben al het hele seizoen weinig kansen nodig om tot scoren te komen. Dat bleek ook vandaag weer. We hebben het tempo van de wedstrijd bepaald en zijn nauwelijks in de problemen gekomen.""

Omrop Frylan:
"SC Hearrenfean hat sneintemiddei mei 0-1 wûn fan FC Utrecht. Yildirim makke yn de 25e minút de iennichste treffer yn in fierder minne wedstriid. FC Utrecht spile yn de twadde helte mei tsien man.
Oanfierder Tanghe krige yn de 44e minút syn twadde giele kaart.FC Utrecht docht mooglik takom seizoen net mei oan Europeesk fuotbal. De klub hat fan de lêste fiif duels mar ien wûn."