woensdag, november 30, 2005

1 jaar Blogger

Vandaag is het een jaar geleden dat ik deze weblog bijhoud. De begin maanden waren nog behoorlijk productief, maar de kentering kwam al snel... Op het jaarfeestje beloof ik me dat ik weer regelmatiger deze log zal bijhouden, want het ongeluk van Miriam staat er niet eens op (toch niet een te verwaarlozen gebeurtenis). Overigens gisteren weer een beerenburgavond gehad, het was weer ontzettend gezellig, maar hoe verwonderlijk ik voel me vandaag ontzettend goed! Dat was zondag wel anders, want ondanks dat het zaterdag heel gezellig was in de Puddingfabriek was ik de hele zondag zo brak als, ja als wat eigenlijk?

Advertentie
Download Firefox 1.5 Echt een stuk beter dan Firefox 1.0, nog steeds Internet Explorer gebruiker ? Tja dan scheelt het meer dan 2 niveau's...

vrijdag, november 25, 2005

Het sneeuwt!!!

Het sneeuwt!!! Altijd, voor zover het voorkomt in Nederland, een magisch moment. Dit keer niet die halve natte sneeuw, zoals meestal in Nederland, nee gewoon echte sneeuw en niet dat zuinige laagje en dan een zon erover en weg ist. Nee, het blijft doorsneeuwen!
Ik verheug me nu al op de reis naar Groningen, genieten van het mooie besneeuwde landschap, tenminste daarvan hoop ik nog wat te kunnen zien om 9 uur vanavond...

Edit: nou die reis naar Groningen die zal vandaag (26e) pas plaats vinden, want gisteren reden er geen treinen meer. Miriam is half 3 uit Lochem vertrokken en was half 4 op de snelweg en half 8 thuis, maar 5 uur over gedaan dus, wat haar normaal 40 minuten kost.

Een plaatje van hoe onze straat er 's ochtend nog uitzag:


Zo zag het er uit op het kruispunt bij de Aquadrome:

woensdag, november 02, 2005

CDA ruikt verkiezingen

AMSTERDAM - De accijns op sterke drank moet per 1 januari omlaag. Dat eist het CDA van minister van Financiƫn Gerrit Zalm (VVD). De christen-democraten krijgen bijval van coalitiepartners VVD en D66, schrijft De Telegraaf woensdag. Literflessen jenever, whisky en cognac zouden met de plannen anderhalf tot twee euro goedkoper worden.
Bron Nu.nl

Het is wel duidelijk, het CDA komt haar bejaarde kiezers tegemoet :)