dinsdag, maart 21, 2006

Internet Explorer 7: Firefox van M$

Bekijk de nieuwe functies van Internet Explorer 7 Beta 2: Tabbed browsing, Toolbar searchbox, Instant RSS feeds. OK , Dynamic security protection en de streamlined user interface is geen speerpunt van Firefox, of toch eigenlijk wel, maar vind dat niet meer dan logisch dat veiligheid goed verzorgd is en Themes hoort nu eenmaal bij populaire programma's, toch?
Maar goed, als ze misschien er naar de toekomstige browser, FLock hadden gekeken hadden ze misschien niet weer achter de feiten aan hoeven te lopen, maar goed ik vind het niet erg, ik blijf toch wel Firefox gebruiken. Overigens hadden ze natuurlijk ook dan hun eigen Web 2.0 producten op de markt kunnen zetten..

Labels:

maandag, maart 13, 2006

Fiets gejat

In mijn 100e post op deze weblog een minder goed bericht; mijn fiets is vrijdag bij het nazitten in de Rigtersbleek kantine gestolen. Ik ws zo dom geweest hem niet op slot te doen, op zich zal dat het probleem niet geweest zijn, wel het lampje wat ik ook nog eens niet uit had gezet en wat vanaf de weg dan wel de aandacht trekt.
Vandaag zal ik eens voor een nieuwe fiets kijken.
Overigens zal vandaag in de Spits een pagina grote advertentie staan ter promotie van Firefox!

maandag, maart 06, 2006

Het nieuwe samenwerken ?

Hier is een voorbeeld te vinden hoe Abiword in de toekomst, als het goed is, via een plug-in, kan samenwerken met Abiword op een andere computer! Het is alleen afwachten hoe het werkt als er 2 mensen tegelijk aan het werk zijn en elkaars werk gaan corrigeren. Misschien levert dat nog aardig wat conflicten op... Ik wacht af, zie er wel veelbelovend uit!

zaterdag, maart 04, 2006

Voorzitter DOS-WK: Ger Visschers overleden

Voorzitter DOS-WK: Ger Visschers overleden

Ik moet zeggen dat het me best wel aangrijpt, ik mag voor mezelf zeggen dat ik blij ben dat ik op dat moment niet in de hal was. Ellen belde me met de mededeling dat er iemand een hartstilstand had gehad en dat ik niet hoefde te komen omdat besloten was de wedstrijd niet te spelen.

woensdag, maart 01, 2006

Op de valreep: Zorgverzekering

Gisteren was de laatste dag dat ik kon overstappen naar een andere zorgverzekeraar, of beter ik moest voor 1 maart mijn huidige vertellen dat ik niet bij hun verder wilde. Dat drong gisteren ook pas echt tot mij door. Om maar niet teveel gedoe op mijn hals besloot ik bij mijn huidige verzekeraar te blijven, maar er moest nog wel het een en ander geregeld worden... Ik had nog geen papieren van Menzis, die lagen nog op het Oogstplein, ik had nog geen adreswijziging gestuurd. Tussen de buien door dus maar mijn spullen opgehaald. Daar viel het me al 100% mee dat ze me gewoon de goedkoopste polis hadden aangeboden. En dan bellen en de 5 minuten in de wacht vielen me ook al mee. Een aardige mevrouw heeft me daar overgeschreven naar de collectieve verzekering van de UT, mijn adreswijziging gedaan en uitgezocht hoe het kan dat ik al 3 maanden niets betaal (vond ik niet erg, maar voordat we er gezeur over krijgen...)
Toch makkelijk een telefoon...